Lopen ampumaratakeskus

 

Lopen ampumarata on monipuolinen ampumaurheilukeskus, josta löytyvät seuraavat radat: 2 x IPSC/SRA-monttu, 150 m kiväärirata, 100 m kiväärirata, 50 m pienoiskiväärirata ja 25 m pistoolirata. Pistooliradan taulukehikot kestävät vain .22 aseilla ammuntaa.

Käyttäjä voi ostaa radalle joko kausikortin tai päiväluvan. Kausikortteja ja päivälupia myy Eräloppi (Kauppatie 11, Loppi). Vuoden 2018 kausikortti maksaa 100 euroa ja päivälupa 10 euroa. Maksut voi myös suorittaa suoraan ampumaratayhdistyksen tilille. Pidä kuitti mukana radalla!

Lopen ampumaratayhdistys ry
Lopen Osuuspankki
FI26 5253 1540 0174 65
Summa: 10€
Viesti: Ratamaksu + omanimi

Ajo-ohje: Lopen kirkonkylästä kantatietä 54 länteen noin 9 km, jonka jälkeen risteys vasemmalle Karhulaan. Tästä alkaa opastus ampumaradalle. Lisätietoja Lopen radan käytöstä voi kysellä ampumavastaavilta.
Lisätietoa ohjeista sekä säännöistä saat myös osoitteesta http://lopenampumarata.nettisivu.org/

Yhdistys maksaa vuonna 2018 jäsenilleen kausikortista 20 euroa takaisin. Lisätietoja asiasta saat rahastonhoitajalta: Eija Härkönen, eija.harkonen@vantaanreservilaiset.fi

Toimintaohje:
• Ota kopio maksukuitista.
• Lähetä kuitti osoitteeseen: Eija Härkönen, Hietaniityntie 4, 00730 Helsinki tai  sähköpostilla eija.harkonen@vantaanreservilaiset.fi
• Liitä mukaan omat yhteystietosi: nimi, pankkitilin numero ja puhelinnumero mahdollisia lisätietoja varten.

 

Tikkurilan urheilutalo Töölöntorin sisärata Ruutisavu Ampuma-aseluvat