Ihana ja ikävä internet – 31.1.2019

Verkossa rikoksen uhriksi joutuminen on nykyään todennäköisempää kuin kadulla ja se onkin syy, miksi jokaisen pitäisi panostaa entistä enemmän omaan tietoturvaansa.

Onko salasanasi lemmikkisi nimi, josta jaat kuvia somessa ja kopioit samaa salasanaa palvelusta toiseen? Tiesitkö, että rikolliset seuraavat somen lomakuvapäivityksiä ja saattavat kutsua itsensä kylään päivitysten perusteella?

Koulutuksen tavoitteena on oppia käyttämään verkkoa ja eri palveluita turvallisemmin. Koulutuksessa saat vinkkejä miten luot turvallisen salasanan eri palveluihin ja saat vinkkejä eri työkaluihin, jotka tekevät verkon käytöstä turvallisemman.

Kouluttajana toimii Anu Laitila, joka työskentelee päätöimisest digimarkkinointipäällikkönä Hyundai Motor Finlandilla. Anu toimii sosiaalisen median kouluttajana oman toimen ohessa. Anu on koulutukseltaan mediatekniikan insinööri ja opiskelee kyberturvallisuutta Jyväskylän avoimessa yliopistossa ja on osallistunut useisiin MPK:n järjestämiin kyberturvallisuus-koulutuksiin. Anu vaikuttaa myös Tietoturva ry:n, Future Femalen ja Tieto- Ja viestintätekniikan ammattilaiset (TIVIA ry) hallituksessa.

Ihana ja ikävä internet, 31.1.2019 klo 17.30-20.00 (Koulutus alkaa 18.00)

  • Verkkorikollisuus
  • Digitaalinen jalanjälki
  • Kaksivaiheinen tunnistautuminen
  • Hyvä salasana ja työkaluja salasanojen muistamiseen
  • Turvallinen verkkoselailu
  • Yhteenveto ja keskustelua

Koulutus järjestetään LVRU toimintakeskuksessa 31.1.2019 k lo 17.30-20.00. Koulutusosuus on klo 18:00-20:00. Osoite: Rystypolku 4, 01720 Vantaa

Mukaan mahtuu 40 osallistujaa ilmoittautumisjärjestyksessä.

Koulutus on ilmainen. Ilmoittaudu alla olevalla lomakkeella!
(Huom. alla oleva ilmoittautuminen vain 31.1. kurssille!)
 

Tervetuloa!