Ihana ja ikävä sosiaalinen media – 21.2.2019

Miljardit ihmiset ympäri maailmaa käyttävät päivittäin eri sosiaalisen median kanavia ja kuka tahansa voi luoda sinne sisältöä niin kuvina, tekstinä tai videoina. Kanavista onkin viime vuosina tullut entistä tärkeämpiä työkaluja mm. yritysten markkinoinnissa ja ihmisiin vaikuttamisessa mm. politiikassa.

Tiedätkö sinä miten sosiaalisen median algoritmit toimii ja miksi valeuutiset leviävät niin helposti? Tunnistatko erilaiset vaikuttamisyritykset sosiaalisessa mediassa tai tiesitkö, että useimmiten Facebookin “hauskat nimikilpailut” kalastelevat sinun ja ystäviesi tietoja ja myyvät niitä eteenpäin? Mitä tarkoittaa trollaaminen ja miten voin puolustautua trollaamista vastaan?

Muun muassa näihin kysymyksiin saat vastauksen koulutuksessa ja lisäksi tavoitteena on oppia ymmärtämään syvemmin kuinka eri tahot voivat hyödyntää sosiaalista mediaa vaikuttamisen välineenä eri tarkoituksiin.

Kouluttajana toimii Anu Laitila, joka työskentelee päätöimisest digimarkkinointipäällikkönä Hyundai Motor Finlandilla. Anu toimii sosiaalisen median kouluttajana oman toimen ohessa. Anu on koulutukseltaan mediatekniikan insinööri ja opiskelee kyberturvallisuutta Jyväskylän avoimessa yliopistossa ja on osallistunut useisiin MPK:n järjestämiin kyberturvallisuus-koulutuksiin. Anu vaikuttaa myös Tietoturva ry:n, Future Femalen ja Tieto- Ja viestintätekniikan ammattilaiset (TIVIA ry) hallituksessa.

Ihana ja ikävä sosiaalinen media, 21.2.2019 klo 17.30-20.00 (Koulutus alkaa 18.00)

  • Sosiaalinen median tunnusluvut
  • Algoritmien toiminta
  • Sosiaalinen media markkinoinnin välineenä
  • Mainonta sosiaalisessa mediassa
  • Somearvontojen ja -kilpailuiden varjopuolet
  • Sosiaalisen median kanavat vaikuttamisen välineenä
  • Trollit
  • Yhteenveto ja keskustelua

Koulutus järjestetään LVRU toimintakeskuksessa 21.2.2019 klo 17.30-20.00. Koulutus osuus on klo 18:00-20:00. Osoite: Rystypolku 4, 01720 Vantaa

Koulutus on ilmainen. Ilmoittaudu alla olevalla lomakkeella!
(Huom. alla oleva ilmoittautuminen vain 21.2. kurssille!)
 

Tervetuloa!