Vares Weekend 16.-17.9.2017

Syksyn Vares Weekend – lähestyy ja taas on aika viettää laatuaikaa jäsenten kesken ampumatoiminnan merkeissä!

Tuleva VW pidetään samana viikonloppuna viimeisen VaresCup-osakilpailun kanssa Lopen Ampumaurheilukeskuksessa. Lauantaina ohjelmassa on saunomista, grillaamista sekä muuta illanviettoa. Tätä ennen jäsenet ja muut tapahtumaan osallistuvat voivat saapua lauantaina seuraamaan vuoden viimeistä VaresCup SRA-kilpailua katsojina samalla tutustuen lajiin! Kilpailijoille on tietenkin suotava rauha omaan suoritukseensa, mutta varmasti löytyy aika ja paikka myös niille lukuisille kysymyksille mitä lajista mieleen takuulla nousee! Kilpailu alkaa lauantaina klo 12.30 ja arvioitu kesto on klo 18.00 saakka.

Sunnuntaina on vuorossa ampumapäivä ja käytössä on yhdistyksen aseet sekä varmasti monen harrastajan- ja kilpailijan omaa kalustoa! Ratoja on käytössä pidemmälle matkalle 100m-rata ja sen lisäksi kaksi toimintamonttua! Patruunoita löytyy yhdistyksen puolelta myytäväksi omakustannehintaan kaikille niitä tarvitseville! Myös kaikille kokemattomille ja uusille ampujille apua ja koulutusta saatavilla eri asetyypeille!

Majoitus ja muut tilat, kuten keittiö, wc, sauna ja oleskelutilat ovat käytettävissä lauantaina ja sunnuntaina koko päivän! Myös majoitustilaa löytyy paljon, tarvitset mukaasi vain makuupussin!

Tilaisuus on jäsenille, perheenjäsenille tai toimintaan tutustuville maksuton. Tämä koskee VaResin varaamia ratoja sekä majoitusta, poislukien mahdolliset muiden tahojen järjestämät kurssit tai koulutukset. Syömiset ja juomiset omista repuista. Lisätietoja Lopen ampumaradasta saat osoitteesta: http://lopenampumarata.nettisivu.org/

Tapahtuma loppuu sunnuntai-iltana klo 18.00.

Lopella nähdään!

Lisätiedot: mikko.lehtinen@vantaanreservilaiset.fi