Taisteluensiavun perusteet – kurssi 22.2.2020

Tämä kurssi on suunniteltu tarjoamaan osallistujalle taisteluensiavun perusteet. Kurssin kesto n. 6 tuntia. Kurssi pidetään Ruutisavun kokoustiloissa osoitteessa Kiitoradantie 6, Vantaa.

Kurssilla käytävän teoriaopetuksen lisäksi kurssilaiset harjoittelevat eri välineiden käyttöä ryhmissä ja pareittain. Kurssin tavoitteena on tarjota jokaiselle kurssin käyneelle perustiedot taisteluensiavusta sekä perustaidot yleisesti käytössä olevista ensiapuvälineistä.

Tämä kurssi sisältää:
 Taisteluensiavun perusteet
 Ensiarvion tekeminen – cABC
 Verenvuodon tyrehdyttäminen
1. Kiristysside CAT / SOF-T
2. Paineside
3. Muut sidonnat ja tilapäisvälineet

Varusteet: Kurssilla käytetään järjestäjän tarjoamia varusteita käytännön harjoitteluun. Omat muistiinpanovälineet mukaan.

Kurssin hinta: 10€ / osallistuja. Kurssille otetaan 20 osallistujaa ilmoittautumisjärjestyksessä. Kurssi alkaa klo 09.30. Ilmoittautuneille toimitetaan maksuohjeet ja maksusuorituksen jälkeen ilmoittautuminen on sitova. Kurssimaksu palautetaan ainoastaan lääkärintodistusta vastaan.

Ilmoittautumiset ja tiedustelut sähköpostilla: mikko.lehtinen(at)vantaanreservilaiset.fi

Ruutisavu – Haiskahtaa harjoittelulle!
25m sisäampumarata Ruutisavu. Vantaalla Kiitoradantie 6, KehäIII:n ja Tuusulantien välittömässä läheisyydessä! Meille voit tulla kokeilemaan ammuntaa turvallisesti ja valvotusti, vaikket olisi ennen harrastanut tai sinulla ei ole omaa asetta. Saat meiltä aseen vuokralle ja myymme myös panoksia. Tervetuloa kokeilemaan!
Käy tustumassa osoitteessa ruutisavu.fi