Santahamina

MPK:n ammunnat Santahaminassa

Ilmottautuminen ainoastaan www.mpk.fi (Koulutuskalenteri/Etelä-Suomi) sivujen kautta ja mahdollisimman aikaisessa vaiheessa ennen ammuntoja, mieluimmin heti. Ammunnat sopii hyvin myös sellaisille henkilöille joilla EI ole omaa kalustoa tai ammuntakokemusta. Paikat täyttyy varsin nopealla tahdilla. Laina-aseen/patruunoiden tarpeesta tieto ilmottautumisvaiheessa MPK:lle.

Pistoolilajien sarjakilpailut kevät 2023

Tiistai-iltaisin ammutaan Santahaminassa vuoroviikoin Pistoolipika-ammunnan (PP), Sotilas-pistoolipika-ammunnan (SP) ja Marssiammunnan (MA) sarjakilpailuja. Kausi 2023 käynnistyy seuraavasti:
Tiistai 28.3.2023 SPP
Tiistai 4.4.2023 PP
Tiistai 14.4.2023 MA

Ilmoittautumiset sähköpostitse: ampumailmo@hrup.fi viimeistään vuoroa edeltävän viikon tiistaihin mennessä. Viestin otsikoksi lajin nimi ja kuluva vuosi esim. “Sotilaspistoolin pika-ammunta 2023”. Ilmoittautumisessa tulee lisäksi ilmetä osallistujan koko nimi, syntymäaika ja HRUP/HELRESP jäsenyhdistys. Kaikkia em. lajeja säännöllisesti harrastavia pyydetään ilmoittautumaan kaudelle 2023 em. mukaisesti ti 14.3.2023 mennessä.

Ratavuoromme on virallisesti klo 17-21, mutta ammunta vuorolla alkaa lajista riippuen vasta n. 17.30-18.00, jotta rata ehditään valmistella ja ampujat ehtivät töiden jälkeen paikalle.

Lisätietoja tai tarkempia lajikohtaisia ohjeita kunkin lajin vastuuhenkilöiltä: SPP: Jere Hakanen, jere.hakanen@elisanet.fi, PP: Harry Haapanen, haapahar@gmail.com ja MA: Juhani Ebeling, juhani.ebeling@gmail.com