Sunday, June 16, 2024

Ampumatoiminta

Vantaan Reserviläiset ry on ampumatoimintaan erikoistunut reserviläisyhdistys. Suurin vuosittainen ampumatapahtuma on VaRes Cup, joka on viiden osakilpailun SRA-kilpailu.

Sovellettujen reserviläisammuntojen lisäksi VaRes tarjoaa jäsenilleen mahdollisuuden harrastaa Reserviläisurheiluliiton lajeja sekä järjestää yhdistyksen omia ampumatapahtumia, kuten esimerkiksi kiväärin kolmiasentokilpailut, pistoolikenttäammunnat, perinnepistoolikilpailut sekä paljon muuta.

Kesän suosikkitapahtuma on Santahaminassa arki-iltoina järjestettävä Sotilaspistoolin pika-ammunta. Vuosittain jäseniä osallistuu piiri-, liitto- ja SM-tason kilpailuihin sekä vakiintuneisiin yhdistysten välisiin kilpailuihin.

Vantaan Reserviläiset on ottanut käyttöön ja siirtänyt kaikki ratavuorot ja tapahtumat Nimenhuutoon, jossa niihin myös ilmoittaudutaan (poislukien kisat, kuten esim. VaRes Cup).

Ratamaksut sekä patruunaostot suoritetaan MobilePayn avulla. Sarjakortit on mahdollista ostaa lisäksi Epassilla. Alla MobilePayn maksupaikkaluettelo:

A-Tarvikkeet: Vares - A-tarvike - 83242
Klondyken rata: Vares - Klondyke - 25802
Tikkurilan rata: Vares - Tikkurila - 59279
Töölöntorin rata: Vares - Luola - 33533
Ruutisavun rata: Vares - Ruutisavu - 24993
Ratamaksut: Vares - Ratamaksut (yleinen) - 84697
Vares Cup: VaRes Cup - 93345

Kuvat: Mikko Väänänen