Sunday, June 16, 2024

Jäsentuotteet

VaReksen jäsentuotteille on avattu verkkokauppa. Valikoimissa on tällä hetkellä t-paitoja, collareita, huppareita, lippiksiä, putki/tuubihuiveja ja mukeja. Verkkokaupan vaatetuotteiden saatavuutta on laajennettu nyt siten, että puuvillaisten huppareiden ja collareiden osalta on mahdollista saada selkäpuolelle painetun moraalimerkin sijasta tyylikäs brodeerattu vaakunalogo. Puuvillaisten t-paitojen osalta selkäpuolelle on myös mahdollista valita painetun moraalimerkin sijasta painettu vaakunalogo. Lisäksi puuvillaiset t-paidat, hupparit ja collarit on mahdollista tilata ilman kokonaan selkäpuolella olevaa logoa jolloin tuotteessa on pelkästään rinnan kohdalla VaReksen vaakunalogo.

Tästä verkkokauppaan: https://vares.res-kauppa.fi

VaRes - vaakunapatch velcrolla

Yhdistyksen vaakunapatcheja on ostettavissa yhteistyökumppaniltamme Varustelekalta hintaan 4,99 €.

VaRes - moraalipatch velcrolla - UUSI 2.0 VERSIO

Voit ostaa uusia 2.0 moraalipatcheja VaResin tapahtumista. Vanhaan versioon (1.0) verrattuna uudessa patchissa (2.0) on korjattu värit oikeammaksi ja kiiltäväpintaisen sijasta on mattapintainen. Moraalipatchin (halkaisija 10 cm) hinta on 10 €/kpl. Maksu suoritetaan MobilePaylla VaRes-Jäsentuotteet  77138.

VaRes - "helppoa ja kivaa" -patch velcrolla

Voit ostaa "helppoa ja kivaa" -patcheja VaResin tapahtumista. Patchin (halkaisija 8 cm) hinta on 5 €/kpl. Maksu suoritetaan MobilePaylla VaRes-Jäsentuotteet  77138.

VaRes - ampumapäiväkirja

Voit ostaa ampumapäiväkirjoja VaResin tapahtumista ja Tikkurilan ratavuoroilta. Ampumapäiväkirjan hinta on 2 €/kpl. Maksu suoritetaan MobilePaylla VaRes-Jäsentuotteet  77138.

VaRes - tarrat

Voit ostaa tarroja VaResin tapahtumista tai Tikkurilan ampumavuoroilta. Yhdistyksen vaakunan tarran (7,8x9,7 cm) hinta on 2 €/kpl ja moraalitarran (10 cm) hinta on 3 €/kpl. Maksu suoritetaan MobilePaylla VaRes-Jäsentuotteet  77138.