Sunday, June 16, 2024

SRA-Polku

...Siis reitti minne?

SRA-Polku on tarkoitettu rata-ammunnan osaavalle jäsenelle, joka on kiinnostunut toiminnallisesta ammunnasta. Valmentavalla 10 kerran ns. koulutuspolulla käydään vaiheittain läpi osa-alueita, joita rata-ammunnassa ei esiinny, mutta ovat arkipäivää SRA:ssa. Kurssin tavoitteena on askel askeleelta kehittyä turvallisemmaksi, varmemmaksi ja rata-alueella sujuvammin toimivaksi ampujaksi. Kurssin aikana suoritetaan SRA status (kirjallinen+ampumakoe) ja kurssi huipentuu Polku -loppusotaan juuri sopivasti ennen seuraavan kauden ensimmäisiä kisoja!

Mitä minulta vaaditaan?

- Kurssi on vain VaResin jäsenille. Jäsenyys ja vakuutukset oltava siis kunnossa!
- Kokemusta rata-ammunnasta. Kurssilla ammutaan aikaa vastaan, liikutaan sekä vaihdellaan lippaita ja asentoja yms. Tämä on hiukka hankalaa, jos perusosaaminen ampumisesta ei ole kunnossa.
- Omat kuulo- ja näkösuojaimet. Kurssilla lainattavissa rigejä (ampujanvyö+lipas- ja asekotelot), joten sellaista ei etukäteen tarvitse hankkia.
- Halua tulla turvalliseksi toiminnalliseksi ampujaksi. Elämä on nii lyhkäne, jotta mitään mistä ei pidä ei kannata väkisin suorittaa.

Milloin alkaa?

15.10.2023 tasokokeella. Ilmoittautuminen nimenhuudossa!
HUOM! VUODEN 2023 KURSSI PÄÄTTYNYT! VUODEN 2024 KURSSISTA TIEDOTETAAN MYÖHEMMIN.

Kaikki lisätiedot ja kysymykset:

Aleksi Lahdenmäki, aleksi.lahdenmaki (at) vantaanreservilaiset.fi