Sunday, June 16, 2024

VaRes 2GUN

#brutalitybootcamp

Nyt on mahdollista osallistua kisaan, jossa rastit on suunniteltu Brutalityn inspiroimana. Kilpailu on tarkoitettu Vantaan Reserviläisten jäsenille ja järjestetään 29.-30.7.2023 Lopen ampumaradalla.

Rastit tulee olemaan samantyyppisiä kuin Varustelekan rastit aikaisemmilta vuosilta. Kaikilla rasteilla on max. suoritusaika 3 minuuttia ja suoritusta valvoo valmentaja, joka on pitämässä suorituksesi turvallisena ja samalla auttamassa ampujaa rastien haasteista läpi. Tulos lasketaan ajassa, mihin lisätään rangaistukset ja vähennetään onnistuneet tehtävät.

Kalustoina tulee olemaan kivääri ja pistooli. Omalla kalustolla tulevien kilpailijoiden kannattaa huomioida mukaansa ne yksilöt, joilla ei ole vielä harrasteperusteista kilpailusuoritusta ampumapäiväkirjassa. Hevosmiehet huhuilevat TT2 ampujista (joilla yksi osuma vastaa kahta) ja revolvereista. Myös aavikko kotkia on tulossa ja ainakin yksi erittäin vaarallinen muumi (muu-ase).

HUOMIOITAVAA:

  • Kaikkien kisaan osallistujien tulee olla paikalla sekä lauantaina että sunnuntaina, jolloin lauantaina ampuvat toimitsevat sunnuntaina ja sunnuntaina ampuvat toimitsevat lauantaina.
  • Osallistumisen edellytyksenä on SRA-kortti (tai IDPA tai IPSC) sekä Ampumatoiminnan kattava vakuutus.
  • Laina-aseet, vyöt ja kotelot ovat yhdistyksen toimesta käytettävissä.
  • Kaikille kisaan SSI:n kautta ilmoittautuneille lähetetään tarkentava Forms kysely.
  • Tapahtuma näkyy vain Vantaan Reserviläisille (club) SSI:ssä.

ILMOITTAUTUMISOHJEET:

  1. Kisaan ilmoittaudutaan SSI:n kautta. Ennen kuin voit ilmoittautua kisaan, niin sinun täytyy rekisteröityä SSI:n tästä. Sen jälkeen liity Vantaan Reserviläisiin tästä, jonka jälkeen voit liittyä kisaan tästä.
  2. Kun ilmoittautumisesi on onnistunut, niin suorita sen jälkeen kilpailumaksu 20 € MobilePayllä numeroon: 84697
  3. Täytä tämän jälkeen forms –kyselylomake tästä.

ALUSTAVAT RASTIKUVAUKSET TÄSTÄ.