Wednesday, February 28, 2024

Ruutisavu

Vantaan Reserviläiset ry järjestää jäsenilleen johdettuja ammuntoja Ruutisavu Oy:n tiloissa Vantaan Koivuhaassa. Rata on vuonna 2015 valmistunut kaupallinen 25 m sisärata, jossa on monipuoliset mahdollisuudet harrastaa eri pistoolilajeja perinteisten lajien lisäksi, kuten SRA, IPSC ym. Rata sijaitsee Kehä kolmosen läheisyydessä, Tuusulantien varressa osoitteessa Kiitoradantie 6, Vantaa. Ks. Google Maps -kartta. Sisäänkäynti löytyy sisäpihalta, talojen välissä. Paikalle tultaessa autolla tulee se pysäköidä talon takapuolella olevalle yleiselle parkkipaikalle (VW:n puolella) tai tien varteen rakennusten etupuolelle, ei talojen väliin aitojen sisäpuolelle. Viikonloppuisin ja iltaisin paikalle voi kiertää myös Pyhtäänkorventie 4:ssä olevan Flyparkin kautta.

Ruutisavun rata-ammuntavuorot:

– Rata-ammuntavuoro joka tiistai klo 21:00-22:00 alkaen syyskuun (2023) alusta.
– Vuoroille pakollinen ja sitova ilmoittautuminen Nimenhuudossa -> Mikäli ilmoittautunut ei saavu paikalle tai peru osallistumistaan vähintään 24 tuntia ennen vuoroa, on tämä velvoitettu maksamaan ratamaksun poissaolosta huolimatta.
– HUOM! Valvojat: Ilmoittakaa itse valvontavuoronne nimenhuutoon. Mikäli ilmoittautuneita ei ole, ei vuoroa järjestetä. Yksikin ilmoittautunut ampuja, niin vuoro pidetään. 
– Ratamaksu on 10 €/hlö/tunti -> maksu MobilePaylla: 24993

Ruutisavulla ampuvan muistilista:

– Radalla voi ampua 9 mm, .45 ACP ja vastaavilla pistoolikaliberisilla aseilla vaippaluoteja. Myös pistoolikarbiinit ovat sallittuja. Lyijyluotien ampuminen on kielletty (kielto ei koske kaliiperia 22 LR) -> HUOM! Yhdistys ei tarjoa laina-asetta vuorolle, joten oma pistooli tai PCC mukaan.
– Vuorolle mukaan aina jäsenkortti, vakuutustodistus, oma silmä- ja kuulosuojaus -> valvoja tarkistaa paikan päällä jäsenyyden ja voimassa olevan vakuutuksen (SAL:n ampumalisenssi tai Ampumaharrastuksen Toimintaturva).
– Jokaisen vuorolle osallistujan velvollisuus on osallistua siivoukseen vuoron lopuksi. Rata jää VaResin jäljiltä joka kerta siistimmäksi kuin mitä se oli ennen vuoron alkua.
Vuorolle voi tulla aikaisintaan klo 20.45 -> HUOM! Ei aiemmin.
– 10 kerran sarjakortti maksaa 120 € (joka käy myös lisäksi Klondyken TA-radalla ja Lopella) -> sarjakortti on mahdollista ostaa ja lunastaa vain Tikkurilan radalta, jolloin kortti luovutetaan maksutositetta vastaan.
– Huom! Maksut MobilePaylla tai 10 kerran sarjakortin voi ostaa myös Epassilla (6770363) -> kaikki maksutapahtumat tulee esittää valvojalle.

Lisätiedot: markus.nybonn(ät)vantaanreservilaiset.fi