Sunday, June 16, 2024

Ruutisavu

Vantaan Reserviläiset ry järjestää jäsenilleen johdettuja ammuntoja Ruutisavu Oy:n tiloissa Vantaan Koivuhaassa. Rata on vuonna 2015 valmistunut kaupallinen 25 m sisärata, jossa on monipuoliset mahdollisuudet harrastaa eri pistoolilajeja perinteisten lajien lisäksi, kuten SRA, IPSC ym. Rata sijaitsee Kehä kolmosen läheisyydessä, Tuusulantien varressa osoitteessa Kiitoradantie 6, Vantaa. Ks. Google Maps -kartta. Sisäänkäynti löytyy sisäpihalta, talojen välissä. Paikalle tultaessa autolla tulee se pysäköidä talon takapuolella olevalle yleiselle parkkipaikalle (VW:n puolella) tai tien varteen rakennusten etupuolelle, ei talojen väliin aitojen sisäpuolelle. Viikonloppuisin ja iltaisin paikalle voi kiertää myös Pyhtäänkorventie 4:ssä olevan Flyparkin kautta.

Vuoroille pakollinen ja sitova ilmoittautuminen Nimenhuudossa -> Mikäli ilmoittautunut ei saavu paikalle tai peru osallistumistaan vähintään 24 tuntia ennen vuoroa, on tämä velvoitettu maksamaan ratamaksun poissaolosta huolimatta.

HUOM! Valvojat: Ilmoittakaa itse valvontavuoronne nimenhuutoon. Mikäli ilmoittautuneita ei ole, ei vuoroa järjestetä. Yksikin ilmoittautunut ampuja, niin vuoro pidetään. Ratamaksu on 10 €/hlö/tunti -> maksu MobilePaylla: 24993

 

Ruutisavulla ampuvan muistilista:

– Radalla voi ampua 9 mm, .45 ACP ja vastaavilla pistoolikaliberisilla aseilla vaippaluoteja. Myös pistoolikarbiinit ovat sallittuja. Lyijyluotien ampuminen on kielletty (kielto ei koske kaliiperia 22 LR) -> HUOM! Yhdistys ei tarjoa laina-asetta vuorolle, joten oma pistooli tai PCC mukaan.
– Vuorolle mukaan aina jäsenkortti, vakuutustodistus, oma silmä- ja kuulosuojaus -> valvoja tarkistaa paikan päällä jäsenyyden ja voimassa olevan vakuutuksen (SAL:n ampumalisenssi tai Ampumaharrastuksen Toimintaturva).
– Jokaisen vuorolle osallistujan velvollisuus on osallistua siivoukseen vuoron lopuksi. Rata jää VaResin jäljiltä joka kerta siistimmäksi kuin mitä se oli ennen vuoron alkua.
Vuorolle voi tulla aikaisintaan 15 minuuttia ennen vuoron alkamisaikaa -> HUOM! Ei aiemmin.
– 10 kerran sarjakortti maksaa 120 € (joka käy myös lisäksi Klondyken TA-radalla ja Lopella) -> sarjakortti on mahdollista ostaa ja lunastaa vain Tikkurilan radalta, jolloin kortti luovutetaan maksutositetta vastaan.
– Huom! Maksut MobilePaylla tai 10 kerran sarjakortin voi ostaa myös Epassilla (6770363) -> kaikki maksutapahtumat tulee esittää valvojalle.

Lisätiedot: markus.nybonn(ät)vantaanreservilaiset.fi