Ruutisavu

Vantaan Reserviläiset ry järjestää jäsenilleen johdettuja ammuntoja Ruutisavu Oy:n tiloissa Vantaan Koivuhaassa. Rata on vuonna 2015 valmistunut kaupallinen 25 m sisärata, jossa on monipuoliset mahdollisuudet harrastaa eri pistoolilajeja perinteisten lajien lisäksi, kuten SRA, IPSC ym. Rata sijaitsee Kehä kolmosen läheisyydessä, Tuusulantien varressa osoitteessa Kiitoradantie 6, Vantaa. Ks. Google Maps -kartta

Ohjeet radalle käymiselle: Sisäänkäynti on sisäpihalta, talojen välissä. Paikalle tultaessa autolla tulee se pysäköidä talon takapuolella olevalle yleiselle parkkipaikalle (VW:n puolella) tai tien varteen rakennusten etupuolelle, ei talojen väliin aitojen sisäpuolelle. Viikonloppuisin ja iltaisin paikalle voi kiertää myös Pyhtäänkorventie 4:ssä olevan Flyparkin kautta.

Ruutisavun rata-ammuntavuorot:

  • Rata-ammuntavuoro joka tiistai klo 21:00-22:00 alkaen syyskuun (2023) alusta.
  • Vuoroille pakollinen ja sitova ilmoittautuminen Nimenhuudossa -> Mikäli ilmoittautunut ei saavu paikalle tai peru osallistumistaan vähintään 24 tuntia ennen vuoroa, on tämä velvoitettu maksamaan ratamaksun poissaolosta huolimatta.
  • Vuoro lisätään Nimenhuutoon aina kun vuorolle on tulossa valvoja -> Valvojat: Ilmoittakaa itse valvontavuoronne Nimenhuutoon.
  • Ratamaksu on 10 €/hlö/tunti -> maksu MobilePaylla Vares – Ruutisavu: 24993 -> maksutapahtuma tulee esittää valvojalle vuoron alkaessa.

Ruutisavulla ampuvan muistilista:

  • Radalla voi ampua 9 mm, .45 ACP ja vastaavilla pistoolikaliberisilla aseilla vaippaluoteja. Myös pistoolikarbiinit ovat sallittuja. Lyijyluotien ampuminen on kielletty (kielto ei koske kaliiperia 22 LR) -> HUOM! Yhdistys ei tarjoa laina-asetta vuorolle, joten oma pistooli tai PCC mukaan.
  • Vuorolle mukaan aina jäsenkortti, vakuutustodistus, oma silmä- ja kuulosuojaus -> valvoja tarkistaa paikan päällä jäsenyyden ja voimassa olevan vakuutuksen (SAL:n ampumalisenssi tai Ampumaharrastuksen Toimintaturva).
  • Jokaisen vuorolle osallistujan velvollisuus on osallistua siivoukseen vuoron lopuksi. Rata jää VaResin jäljiltä joka kerta siistimmäksi kuin mitä se oli ennen vuoron alkua.
  • Vuorot ovat vain Vantaan Reserviläiset ry:n jäsenille.
  • Vuorolle voi tulla aikaisintaan klo 20.45 -> HUOM! Ei aiemmin.

Lisätiedot: markus.nybonn(ät)vantaanreservilaiset.fi