Sunday, June 16, 2024

Hälvälän Ampumaurheilukeskus

Hälvälän Ampumaurheilukeskuksessa on 300 m:n ja 150 m:n kivääriradat, 25 m:n pistoolirata ja tilannerata. Tilanneradalla ampuminen ilman turvallisen ampujan korttia on kielletty. Jos ampujia on enemmän kuin yksi, niin vähintään yhdellä oltava tuomarikortti. Radalle tulemisesta on tehtävä merkintä etukäteen Hälvälän kalenteriin ja samalla merkattava myös vastuuhenkilö; tästä kalenteriin. Valvoja paikalla lauantaisin (10-15) talviaikana. Tarkista poikkeukset ja kalenteri ennen radalle lähtöä.

Maksut

– Kertamaksu, kun osallistuu järjestettyyn ampumatapahtumaan, kilpailuun tai reserviläisammuntaan, on 5 € / päivä.
– Normaali harjoittelu 10 € / kerta (päivä).
– Mahdollisuus lunastaa vieraskortti 50 €, joka oikeuttaa käyttämään ampumarataa 5 kertaa. Käyttökerroille ei ole määritelty voimassaoloaikaa.

Ajo-ohje: Hälvälän ampumaradalle on helppo löytää ja kaikille radoille pääsee autolla. Ampumarata sijaitsee armeijan alueella, joten alueelle pääsee vain suomen kansalaiset. Osoite: Ampumaradantie 111, 15880 Hollola (Navigaattoriin kannattaa laittaa kuitenkin osoitteeksi Tiilikankaantie 33, koska jotkut navigaattorit ohjaa väärään paikkaan. Tiilikankaantieltä käännytään vasemmalle Ampumaradantielle).

Lisätietoa ohjeista sekä säännöistä saat osoitteesta: https://www.haukry.fi