Klondyke

Reserviläisten Ampumaratayhdistyksen Klondyken ampumarata sijaitsee Keravan Saviolla Klondyke -talossa (os. Kumitehtaankatu 5, E-Rappu 3. kerros). Autolla paikalle saavuttaessa kierretään rakennusta oikean kautta ympäri, kunnes saavutaan parkkipaikalle ja vasemmalla näkyy lastauslaituri. Lastauslaiturilla on Rappu E sekä hissi, jolla pääsy ampumaradalle 3. kerrokseen. Klondyken lähelle pääsee myös junalla, jotka pysähtyvät Savion asemalla. Asemalta on matkaa Klondykelle n. 200 m.

Ampumarata sisältää kaksi toisistaan erillistä rata-aluetta. Nämä on nimetty tarkkuus- ja toiminnalliseksi radaksi (TA ja SRA). Ensikertalaisille ampujille suosittelemme ampumaharrastuksen aloittamista Tikkurilan radalta. Klondyken radan ampumavuorot näkyvät  Nimenhuudossa ja siellä ilmoittaudutaan myös niihin. Vuoro avataan Nimenhuutoon aina kun vuorolle on tulossa valvoja. 

Valvojat: Ilmoittakaa itse valvontavuoronne nimenhuutoon. Mikäli ilmoittautuneita ei ole, ei vuoroa järjestetä. Yksikin ilmoittautunut ampuja, niin vuoro pidetään. 

Rata- ja patruunamaksut suoritetaan MobilePaylla alla oleviin numeroihin (tai skannaamalla radalla olevan QR-koodin). Maksutapahtuma tulee aina esittää valvojalle. Valvoja antaa tarvittaessa lisätietoja. 

Klondyken ratamaksu: 25802
A-tarvikkeiden maksu: 83242

VaResin viikkovuorot Klondykellä. Katso aina Nimenhuudosta vuoron tarkemmat tiedot.
Maanantai 17:00 – 19:00 TA-rata
Torstai 18:00 – 20:00 TA-rata
Perjantai 17:00 – 19:00 SRA-rata
Lauantai 09:00 – 13:00 SRA-rata 

Klondykessa ampuvan muistilista 

 • Ethän myöhästy vuorolta: paikan päälle täytyy tulla viimeistään 15 minuuttia ennen vuoron alkamista -> HUOM! odota lastauslaiturilla, jolloin valvoja päästää hissillä kerralla kaikki vuorolle tulijat 3. kerrokseen.
 • Valvoja merkitsee osallistujien nimet päiväkirjaan, opastaa, antaa ratakomennot ja valvoo ampujia, myy tarvikkeita sekä tarvittaessa antaa lainaksi aseen.
 • Radalla voi ampua vain pistoolikaliiperin aseilla .44mag/.45ACP asti. Leikkaavat-, reikäpää-, valojuova- ja panssariläpäisevät luodit ovat kiellettyjä.
 • Mukaan aina jäsenkortti, vakuutustodistus sekä oma silmä- ja kuulosuojaus: valvoja tarkistaa jäsenyyden sekä vakuutuksen (SAL:n ampumalisenssi tai Ampumaharrastuksen Toimintaturva)
 • Toiminnallisilla vuoroilla vaatimuksena on SRA-status.
 • Taulut löytyvät talon puolesta, mutta jokaisella tulee olla omat taulupaikat. 
 • Jokaisella ampujalla tulee olla omat paikkatarrat mukana; ruskeat ja valkoiset (TA-radalla saattaa olla tarve myös mustille).
 • Jos tarvitset vuorolle laina-aseen, niin tarkista Nimenhuudosta ko. vuoron tekstien kuvauksesta niihin liittyvä saatavuus ja ohjeistus.
 • Jokaisen vuorolle osallistujan velvollisuus on osallistua siivoukseen vuoron lopuksi. Rata jää VaResin jäljiltä joka kerta siistimmäksi kuin mitä se oli ennen vuoron alkua.
 • Ratamaksu on 12 € - 15 €/kerta -> ratamaksun voi maksaa MobilePaylla juuri ennen vuoron alkua, jolloin riittää kun esittää valvojalle puhelimen ruudulta maksukuitin.
 • Laina-ase vuorolla voi ostaa 9mm patruunoita hintaan 20 €/50 kpl.
 • Huom! Kaikki maksut ainoastaan MobilePaylla -> kaikki maksutapahtumat tulee esittää valvojalle.

Tarkemmat Klondyken järjestyssäännöt voi ladata tästä.

Lisätiedot aleksi.lahdenmaki(ät)vantaanreservilaiset.fi tai antti.kettunen(ät)vantaanreservilaiset.fi