Sunday, April 21, 2024

Töölöntori

Töölöntorin radan ratavuorot näkyvät Nimenhuudossa ja siellä ilmoittaudutaan myös niihin. Nimenhuudossa oleva vuoro avataan ilmoittautumista varten siinä vaiheessa kun vuorolle on tulossa valvoja. Mikäli valvojaa ei ole tiedossa, niin silloin vuoroa ei avata.

HUOM! Valvojat: Ilmoittakaa itse valvontavuoronne nimenhuutoon. Mikäli ilmoittautuneita ei ole, ei vuoroa järjestetä. Yksikin ilmoittautunut ampuja, niin vuoro pidetään. 

Rata- ja patruunamaksut suoritetaan alla oleviin numeroihin (tai skannaamalla radalla olevan QR-koodin):

Töölöntorin ratamaksu 3 € (11 kerran kortti 40 €) MobilePay: 33533
Patruunoiden maksu MobilePay: 83242
11 kerran kortti Epassi: 6770354

Töölöntorin vuorot:
maanantai 17:00 – 19:00 (parillinen viikko)
keskiviikko 19:00 – 21:30 (pariton viikko)
perjantai 07:00 – 08:00 (joka viikko)

Perjantaivuorot ainoastaan lisenssinhaltijoille. Perjantaivuoroille ennakkoilmoittautuminen on pakollinen, ilmoittautuminen tapahtuu vähintään 24 tuntia aikaisemmin Tomille joko soittaen tai tekstaten: 040 504 4273. Huom! Perjantaiaamuisin ei ole laina-aseita.

Töölöntorilla ampuvan muistilista

– Valvoja kerää ampujilta ratamaksun ja merkitsee maksajan nimen päiväkirjaan, myy tarvikkeita ja tarvittaessa antaa lainaksi aseen.
– Radalla voi ampua 9 mm, .45 ACP ja vastaavilla pistoolikaliiperisilla aseilla vaippaluoteja. Myös pistoolikarbiinit ovat sallittuja. Lyijyluotien ampuminen on kielletty (kielto ei koske kaliibeeria 22 LR).
– Mukaan aina jäsenkortti, vakuutustodistus sekä oma silmä- ja kuulosuojaus -> valvoja tarkistaa jäsenyyden sekä vakuutuksen (SAL:n ampumalisenssi tai Ampumaharrastuksen Toimintaturva)
– Valvojat voivat tuoda uusia ampujia tutustumaan radalle myös ilman vakuutusta. Ks. Vakuutusturvaa ammunnan kokeiluun
– Jos tarvitset laina-aseen, yhdistyksellä on muutama ase lainaan vuoron ajaksi.
– Omat paikkatarrat mukaan.
– Jokaisen vuorolle osallistujan velvollisuus on osallistua siivoukseen vuoron lopuksi. Rata jää VaResin jäljiltä joka kerta siistimmäksi kuin mitä se oli ennen vuoron alkua.
– Ratamaksu on 3 €/kerta -> ratamaksun voi maksaa MobilePaylla juuri ennen vuoron alkua, jolloin riittää kun esittää valvojalle puhelimen ruudulta maksukuitin.
– 11 kerran sarjakortti on 40 € (joka käy myös Tikkurilan radalle) -> noudettavissa ja lunastettavissa maksutositetta vastaan Tikkurilan radalta.
– Kaliiperin 9 x 19 mm patruunoita voi ostaa hintaan 20 €/50 kpl.
Huom! Maksut MobilePaylla tai 11 kerran sarjakortin voi ostaa myös Epassilla (6770354) -> kaikki maksutapahtumat tulee esittää valvojalle.

Ratavastaavat: Panu Tamminen ja Lauri Nuutinen