Saturday, May 4, 2024

Tiedotus

Ajankohtaiset asiat ja tiedotukset

Täältä on luettavissa ajankohtaisia tiedotettavia asioita, jotka koskee jäseniämme. Tiedotamme ajankohtaisista asioista jäsentiedotteen Kotijääkärin lisäksi myös Facebook -sivuillamme sekä Signalin Tiedotteet ja infot -ryhmässä.

30.4.2024
Tulta toukokuussa!

Tulta toukokuussa! on koko toukokuun 2024 käynnissä oleva kilpailu, jonka aikana paikallisia reserviläis- ja reserviupseeriyhdistyksiä kannustetaan järjestämään jäsenistölleen ampumatilaisuuksia. Kilpailu järjestetään yhteistyössä Reserviläisliiton ja Suomen Reserviupseeriliiton kesken. Kaikkien haastetapahtumaan osallistuneiden kesken arvotaan lahjakortteja sekä RES & RUL -tuotepalkintoja. Lisäksi Reserviläisliitto palkitsee kolme aktiivisinta reserviläisyhdistystä kannustintuella. Mikäli yhdistyksemme jäsenet ovat riittävän aktiivisia haasteessa, niin VaRes käyttää mahdollisen saamansa kannustintuen uusien Glock-pistooleiden hankintaan.

Jokaisesta päivästä, jolloin on ampunut vähintään kymmenen laukausta, saa suoritusmerkinnän yhdistyksemme kokonaissuoritusmäärään. Eko- ja ilma-aseilla suoritetut ammunnat lasketaan myös Tulta toukokuussa! -suorituksiin. Ampumasuoritukset kirjataan sähköiselle lomakkeelle, joka löytyy oheisen linkin takaa: https://reservilaisliitto.creamailer.fi/ac4/MpzJGjSsk/w4Mel2yf77yqh69DYHbOY

29.4.2024
Verkkokaupan vaateuutuudet

Yhdistyksen verkkokauppaan on tullut myytäväksi kaksi uutta vaateuutuutta; tekninen huppari ja tekninen t-paita (naisen ja miesten mallit). Molemmissa tuotteissa on rinnan kohdalla VaReksen vaakunalogo. Entuudestaan verkkokaupassa on myytävänä myös tekninen t-paita slim fit -mallilla, mutta uusi tekninen paita on normaalilla mallilla (väljempi kuin slim fit).

Verkkokaupan olemassa olevien vaatetuotteiden saatavuutta on laajennettu nyt siten, että huppareiden ja collareiden osalta on mahdollista saada selkäpuolelle painetun moraalimerkin sijasta tyylikäs brodeerattu vaakunalogo. Puuvillaisten t-paitojen osalta selkäpuolelle on myös mahdollista valita painetun moraalimerkin sijasta painettu vaakunalogo.

Lisäksi puuvillaiset t-paidat, hupparit ja collarit on mahdollista tilata ilman kokonaan selkäpuolella olevaa logoa jolloin tuotteessa on pelkästään rinnan kohdalla VaReksen vaakunalogo.
Pääset ostoksille verkkokauppaan oheisen linkin takaa: https://vares.res-kauppa.fi/

10.4.2024
Talvisia valokuvia vastaanotetaan sähköpostilla

Kevätauringon kunniaksi muistellaan talvista harrastamista. Jos sinulla on talvinen kuva tai kuvakaappaus talvisesta videosta pyssy- tai ressuharrastuksen hengessä, niin lähetä se meille sähköpostilla. Kuvia voi lähettää osoitteeseen: ideat (at) vantaanreservilaiset.fi
Lähettämällä kuvan annat yhdistykselle luvan käyttää sitä materiaaleissaan, joten jos kuvasta on tunnistettavissa muitakin henkilöitä, niin muistathan kysyä heiltä luvan kuvan jakoon.

7.4.2024
SRA-ampumakokeen pistelaskuri

SRA-ampumakoetta varten on nyt helppo harjoitella sekä ampua itse koetta siihen soveltuvan pistelaskurin avulla, joka toimii verkkoselaimen kautta. Pääset käyttämään pistelaskuria oheisesta linkistä: https://mpolla.github.io/sra-ampumakoe-laskuri/#/

1.3.2024
Reserviläinen ei luovuta -paitsi verta

Reserviläisliiton ja Suomen Punaisen Ristin Veripalvelun valtakunnallinen verenluovutuskampanja järjestetään jälleen 1.3.–31.5.2024. Kampanjalla halutaan muistuttaa Reserviläisliiton jäseniä verenluovutuksen tärkeydestä: verenluovuttajien rooli suomalaisen huoltovarmuuden ja valmiuden kannalta on merkittävä. Tarkemmat osallistumisohjeet Veripalvelun sivuilta täältä. Muistathan mainita luovuttajaryhmän “Vantaan Reserviläiset” verta luovuttaessasi.