Sunday, June 16, 2024

Tikkurila

Tikkurilan sisäampumarata sijaitsee Vantaalla Tikkurilan Urheilutalolla (os. Läntinen Valkoisenlähteentie 52); Biljardi -ovesta sisään. Urheilutalon etupihalla on runsaasti parkkitilaa (muista pysäköintikiekko). Ensikertalaisille ampujille suosittelemme ampumaharrastuksen aloittamista Tikkurilan radalta. Tikkurilan radan ratavuorot näkyvät Nimenhuudossa ja siellä ilmoittaudutaan myös niihin. Nimenhuudossa oleva vuoro avataan ilmoittautumista varten siinä vaiheessa kun vuorolle on tulossa valvoja. Mikäli valvojaa ei ole tiedossa, niin silloin vuoroa ei avata.

HUOM! Valvojat: Ilmoittakaa itse valvontavuoronne nimenhuutoon. Mikäli ilmoittautuneita ei ole, ei vuoroa järjestetä. Yksikin ilmoittautunut ampuja, niin vuoro pidetään. 

Rata- ja patruuna- ja paikkatarramaksut suoritetaan alla oleviin numeroihin (tai skannaamalla radalla olevan QR-koodin):

Tikkurilan ratamaksu 4 € (ja 11 kerran kortti 40 €) MobilePay: 59279
Patruunoiden maksu MobilePay: 83242
Paikkatarrojen maksu MobilePay: 77138
Jäsentuotteiden maksu MobilePay: 77138
11 kerran kortti Epassi: 6770354


Tikkurilassa ampuvan muistilista

- Valvojat voivat tuoda uusia ampujia tutustumaan radalle yhden kerran myös ilman vakuutusta. Ks. Ammunnan kokeilun kattava vakuutus (Pohjola Vakuutus)
- Paikan päälle voi tulla pari minuuttia ennen vuoron alkua, mutta viimeistään 40 minuuttia ennen vuoron loppumista
- Valvoja merkitsee osallistujien nimet päiväkirjaan, opastaa, antaa ratakomennot ja valvoo ampujia, myy tarvikkeita sekä tarvittaessa antaa lainaksi aseen. Laina-aseilla saa ampua omilla patruunoilla.
- Radalla voi ampua vain .22LR kalibeerin aseilla (pistooli tai kivääri)
- Mukaan aina jäsenkortti, vakuutustodistus sekä oma silmä- ja kuulosuojaus -> valvoja tarkistaa jäsenyyden sekä vakuutuksen (SAL:n ampumalisenssi tai Ampumaharrastuksen toimintaturva)
- Toiminnallisilla vuoroilla vaatimuksena on SRA-status
- Taulut löytyvät talon puolesta, mutta jokaisella tulee olla omat taulupaikat. Paikkatarroja on myös myytävänä radalla. Pienet paikkatarrat 5 €/rulla ja isot paikkatarrat 9 €/rulla
- Jokaisen vuorolle osallistujan velvollisuus on osallistua siivoukseen vuoron lopuksi. Rata jää VaResin jäljiltä joka kerta siistimmäksi kuin mitä se oli ennen vuoron alkua
- Ratamaksu 4 €/kerta -> ratamaksun voi maksaa MobilePaylla juuri ennen vuoron alkua, jolloin riittää kun esittää valvojalle puhelimen ruudulta maksukuitin
- Radalta voi ostaa myös 11 kerran sarjakortin 40 € joka käy myös Töölön radalla
- Jos itsellä ei ole patruunoita (.22LR), niitä voi ostaa paikan päällä radalta hintaan 6 €/50 kpl
- Huom! Maksut MobilePaylla tai 11 kerran sarjakortin voi ostaa myös Epassilla (6770354) -> kaikki maksutapahtumat tulee esittää valvojalle

Lisätiedot olli.salovaara(ät)vantaanreservilaiset.fi tai antti.kettunen(ät)vantaanreservilaiset.fi