Sunday, June 16, 2024

Varustelekan esittely

Varusteleka on armeijaylijäämän ja ulkoilun erikoisliike. Palvelemme asiakkaitamme Helsingin myymälässämme ja verkkokaupan kautta ympäri maailman.

Yritys perustettiin vuonna 2003 ja on kasvanut nopeasti Euroopan suurimmaksi alallaan. Talon väkeen kuuluu 60 innokasta osaajaa ja liikevaihtomme vuonna 2019 oli 14,57 miljoonaa euroa.

Valikoimassamme on tuhansia tuotteita ja käytämme huomattavasti aikaa kuvaillaksemme niitä täsmällisesti. Koska meidän tehtävänämme ei ole ainoastaan ruotia muiden tekeleitä, vaan parantaa (valloittaa) maailmaa, on kehitys johtanut omien tuotemerkkiemme luomiseen: SärmäSärmä TSTTerävä ja Jämä.

Asiakkaistamme pidetään huolta myös kaupanteon jälkeen. Olemme taidoistamme ja kokemuksestamme ylpeitä: Varustelekaa parempaa armeijan ylijäämäliikettä tuskin löytyy.

 

Varusteleka on mukana tukemassa yhdistyksen VaRes Cup - SRA-osakilpailuja sekä SRA-kursseja. Lisäksi Vantaan Reserviläiset ry ja Varusteleka tekevät yhteistyötä mm. Finnish Brutalityn yhteydessä. Molempia tahoja yhdistää se, että ollaan hyvien puolella!