Sunday, June 16, 2024

Ampuma-aseluvat

Ampuma-aselaki uudistui 15.7.2019

Yhdistyksen hallitus on pyrkinyt kasaamaan mahdollisimman kattavan tiedotteen ampuma-aselupien hakemiseen liittyen. Uusi ampuma-aselaki toi mukanaan lisää vaatimuksia  mm. reserviläiskiväärin luvan hakuun. Lisäksi infossa pyritään antamaan riittävän kattavat ohjeet AAK-todistusta pyytävälle VaResin jäsenelle, jotta todistuksen pyynti olisi mahdollisimman mutkatonta. Infossa luetellut ehdot ovat ehdottomia minimi aikoja ja kertoja, joten kannattaa lukea tarkkaan, jos olet ensimmäistä kertaa AAK-todistusta pyytämässä. Tämä pätee siis niin kivääriin kuin pistooliin.
Pääset lukemaan tiedotteen TÄSTÄ *PÄIVITETTY 1.3.2024*.

Voit itse tulostaa tiedot jäsenyydestäsi Reserviläisliiton sivuilta. Tässä linkki: https://www.reservilaisliitto.fi/jasenille/tarkistatietosi/

Palvelusta pystyt ottamaan tulosteen, mistä selviää jäsenyytesi alkamispäivä ja kuinka jäsenyytesi on ollut voimassa. Lisäksi jäsenyyden todistamiseksi on jäsenkortti.

Muita todistuksia jäsenyydestä ei erikseen kirjoiteta. Lupahakemuksissa jäsenyyden poliisille todistaa luvanhakija, ei yhdistys. Tämä siksi, että jäsenten lupahakemukset ovat salassa pidettävää tietoa eivätkä ne kuulu yhdistykselle.

Terveisin,
Vantaan Reserviläiset – Hallitus