Wednesday, February 28, 2024

Viranomaisen esittely

Viranomainen.fi on taktisia ja viranomaisvarusteita myyvä suomalainen brändi. Asiakkaamme ovat pääasiassa vaativissa tehtävissä toimivia viranomaisia ja erittäin korkealaatuisia tuotteita arvostavia yksityisiä ihmisiä. Olemme osa Varuste.net -yritystä ja Showroom-myymälämme löytyy kätevästi saman katon alta Helsingin Konalasta. Meiltä saa siis sekä pienen organisaation asiantuntijuuden ja joustavuuden, että suuren yrityksen toimintavarmuuden.

Olemme viime vuosina tehneet runsaasti yhteistyötä Aalto Group Oy:n kuuluvan Viranomainen.fi:n kanssa. Kiitoksena he ovat myöntäneet Vantaan reserviläisille maahantuomista asemerkeistä -10% alennuksen kaudeksi 2024. Kampanjassa mukana olevat patruuna- tai muut varustetarjoukset ovat eräkohtaisia. Ostoksia tehdessä on syötettävä jäsennumero lisätiedot kenttään.

Alennukset saat voimaan menemällä heidän verkkokauppaansa viranomainen.fi ja klikkaamalla oikeasta yläkulmasta INFO -> kampanjat ja lahjakortit -> syötä koodi: Alennuskoodi -kohtaan teksti keltainenjasininen -> kampanjahinnat voimaan.