Tiedotus

Ajankohtaiset asiat ja tiedotukset

9.9.2023
Glock-klinikka

Ostitko Glockin, mutta pellit ja duelling treen oksat väistelevät? Onko Glockisi tähtäin kohdistettu alavasemmalle? Eivätkö osumat meinaa pysyä A-alueella kun etäisyys kasvaa yli 10 metrin? Apu saattaa löytyä Glock-klinikalta. Katsotaan yhdessä ampuma-asentoa, aseotetta ja laukaisua sekä mietitään voisiko täydellisyyttä hioa vieläkin täydellisemmäksi.

Huom! Klinikka on tarkoitettu tuoreille Glock-ampujille (VaReksen jäsenille). Klinikalla ei kiristetä kasoja kymppirinkiin tai haeta nopeampaa splittiä – vaan koetetaan auttaa alkuun, ensimmäisenä tavoitteena saada osumat pysymään A5-paperissa amet 10/15m. Ensimmäinen Glock-klinikka järjestetään 16.9. klo 9-13.00 Klondykellä. Nimenhuudossa ilmoittautuminen, hinta ja tarkemmat lisätiedot.

1.9.2023
Maaottelumarssi

Reserviläisliiton ja Suomen Reserviupseeriliiton yhteinen marssihaaste käynnistyi tänään. Maaottelumarssin hengessä marssitaan jälleen koko syyskuun ajan 30.9. asti. Hyväksyttyyn marssisuoritukseen vaaditaan yhtäjaksoisesti suoritettu 10 kilometrin marssi kävellen tai juosten. Tarkan ajankohdan, marssiseuran ja -paikan voi valita itse. Marssille ei aseteta vaatimuksia kantamusten tai muun varustuksen suhteen. Marssisuoritus kannattaa kirjata sähköiselle lomakkeelle tästä.
Tarkempia ohjeita ja lisätietoja voit lukea Reserviläisliiton sivuilta.

22.8.2023
Ruutisavun ampumavuorot

Ruutisavun ampumavuorot alkavat alkaen syyskuun alussa. Vakiovuoro on joka tiistai klo 21-22. Ilmoittautuminen vuorolle Nimenhuudossa. Lue tarkemmat ohjeet ampumaradat -kohdasta täältä.

16.8.2023
Klondyken ampumarata

Klondyken ampumaradan tekstit on nyt lisätty Ampumaradat -osion alle. Teksteistä ilmenee mm. radan sijainti, ampujan muistilista ja valokuvia radasta.

13.7.2023
VaRes verkkokauppa

VaReksen jäsentuotteille on avattu verkkokauppa. Valikoimissa on tällä hetkellä t-paitoja, collareita, huppareita ja lippiksiä. Verkkokauppaan pääset tästä.