Wednesday, February 28, 2024

Tiedotus

Ajankohtaiset asiat ja tiedotukset

Täältä on luettavissa ajankohtaisia tiedotettavia asioita, jotka koskee jäseniämme. Tiedotamme ajankohtaisista asioista jäsentiedotteen Kotijääkärin lisäksi myös Facebook -sivuillamme sekä Signalin Tiedotteet ja infot -ryhmässä.

21.2.2024
Uudet ampumapäiväkirjat

Olemme saaneet täydennystä varastoon ampumapäiväkirjojen osalta eli nyt niitä on jälleen saatavilla. Ampumapäiväkirjoja voi ostaa MobilePaylla VaReksen tapahtumista ja Tikkurilan ratavuoroilta; hinta on 2 €/kpl.

8.2.2024
IDPA-toiminta

VaRes on hakeutunut ja hyväksytty viralliseksi IDPA-klubiksi. Alkuun lajia on tarkoitus harjoitella Klondykellä omalla IDPA-vuorolla, jossa harjoitellaan lajinomaisesti ja näillä vuoroilla myös tullaan ampumaan säännöllisesti ns. klubikisaa (Tier 1) jonka tulokset viedään idpa.comin kilpailurekisteriin ja näin ne näkyvät IDPA-tapahtumina ko. ampujalla suoraan. Lisäksi tarjoamme mahdollisuuden ampua IDPA classifierin säännöllisesti joka on edellytyksenä kilpailuissa yleisesti.
IDPA.com -jäsenyys on edellytyksenä tulosten kirjaamiselle, mutta harjoituksiin voi osallistua ilman statustakin eikä välineidenkään ole pakko olla täysin sääntöjen mukaiset. Vuoroilla normaalit perusedellytykset eli vakuutus pitää olla kunnossa. Mikäli IDPA-toiminnasta heräsi kysyttävää, niin voit laittaa sähköpostia: idpa(at)vantaanreservilaiset.fi

19.1.2024
Klonkku Cup II ja III

VaReksen jäsenille tarkoitettu Klonkku Cup II kisataan lauantaina 24.2. ja ilmoittautuminen ko. kisaan aukeaa SSI:ssä 24.1. klo 12.00. Klonkku Cup III kisataan lauantaina 23.3. johon ilmoittautuminen aukeaa myös kuukautta ennen. Klonkku Cupista lisätietoa täältä.

3.1.2024
Sarjakorttien maksu onnistuu myös Epassilla

10 kerran ja 11 kerran sarjakorttien maksu on mahdollista suorittaa nyt MobilePayn lisäksi myös Epassilla. 10 kerran sarjakortti maksaa 120 € ja se käy Klondyken TA:n, Ruutisavun ja Lopen ampumaradoille. 11 kerran sarjakortti maksaa 40 € ja se käy Tikkurilan ja Töölön ampumaradoille. Ostettu sarjakortti on luovutettavissa maksutositetta vastaan Tikkurilan radalta.