Sunday, June 16, 2024

Tiedotus

Ajankohtaiset asiat ja tiedotukset

Täältä on luettavissa ajankohtaisia tiedotettavia asioita, jotka koskee jäseniämme. Tiedotamme ajankohtaisista asioista jäsentiedotteen Kotijääkärin lisäksi myös Facebook -sivuillamme sekä Signalin Tiedotteet ja infot -ryhmässä.

11.6.2024
SRA-kurssi

VaRes järjestää SRA-kurssin yhdistyksen jäsenille lauantaina 13.7. klo 12 – 18.00 Klondyken ampumaradalla. Kurssille mahtuu yhteensä 40 osallistujaa. Kurssin hinta on 40 €, joka maksetaan MobilePaylla paikan päällä. Lisäksi RESUL lähettää jokaiselle kurssin läpäisseelle 30 € SRA-rekisteröintimaksun. Sunnuntain 14.7. ampumakoe maksaa ratamaksun 10 € ja patruunat 20 €. Kurssille ilmoittautuminen tapahtuu samalla tavalla kuten ratavuoroille, eli ilmoittautuminen Nimenhuudossa oheisen linkin takaa: https://vantaanreservilaiset.nimenhuuto.com/events/18370688

3.6.2024
Uusi moraalipatch 2.0

Vanhat moraalipatchit ovat loppuneet varastostamme, mutta täydennystä on nyt saatu. Voit ostaa uusia 2.0 moraalipatcheja VaResin tapahtumista. Vanhaan versioon (1.0) verrattuna uudessa 2.0 patchissa on korjattu värit oikeammaksi ja kiiltäväpintaisen sijasta on mattapintainen. Moraalipatchin (halkaisija 10 cm) hinta on 10 €/kpl. Maksu suoritetaan MobilePaylla VaRes-Jäsentuotteet  77138.

22.5.2024
Kultaisen “helppoa ja kivaa” patchin lunastus

Kultainen “helppoa ja kivaa” -patch on nyt lunastettavissa todellisille pyssymiehille/naisille! Kyseinen patch on mahdollista lunastaa tarkasti ja nopeasti ampumalla Duel treetä seuraavin speksein: ampumaetäisyys 10 metriä, selin surenderistä, kaksi puuta, yhteensä 8 oksaa (8 osumaa) ja <7 sekuntia. Ensimmäinen kultaisen patchin ammuntatapahtuma järjestetiin viime viikon perjantaina Lopella, jolloin yksi henkilö onnistui suorituksessa. Lisää vastaavia tapahtumia järjestetään jatkossakin, joten stay tuned!

29.4.2024
Verkkokaupan vaateuutuudet

Yhdistyksen verkkokauppaan on tullut myytäväksi kaksi uutta vaateuutuutta; tekninen huppari ja tekninen t-paita (naisen ja miesten mallit). Molemmissa tuotteissa on rinnan kohdalla VaReksen vaakunalogo. Entuudestaan verkkokaupassa on myytävänä myös tekninen t-paita slim fit -mallilla, mutta uusi tekninen paita on normaalilla mallilla (väljempi kuin slim fit).

Verkkokaupan olemassa olevien vaatetuotteiden saatavuutta on laajennettu nyt siten, että huppareiden ja collareiden osalta on mahdollista saada selkäpuolelle painetun moraalimerkin sijasta tyylikäs brodeerattu vaakunalogo. Puuvillaisten t-paitojen osalta selkäpuolelle on myös mahdollista valita painetun moraalimerkin sijasta painettu vaakunalogo.

Lisäksi puuvillaiset t-paidat, hupparit ja collarit on mahdollista tilata ilman kokonaan selkäpuolella olevaa logoa jolloin tuotteessa on pelkästään rinnan kohdalla VaReksen vaakunalogo.
Pääset ostoksille verkkokauppaan oheisen linkin takaa: https://vares.res-kauppa.fi/