Tuesday, July 16, 2024

VaRes 2GUN

#brutalitybootcamp

Nyt on mahdollista osallistua kisaan, jossa rastit on suunniteltu Brutalityn inspiroimana. Kilpailu on tarkoitettu Vantaan Reserviläisten jäsenille ja järjestetään 27.-28.7.2024 Lopen ampumaradalla.

Rastit tulee olemaan samantyyppisiä kuin Varustelekan rastit aikaisemmilta vuosilta. Kaikilla rasteilla on max. suoritusaika 3 minuuttia ja suoritusta valvoo valmentaja, joka on pitämässä suorituksesi turvallisena ja samalla auttamassa ampujaa rastien haasteista läpi. Tulos lasketaan ajassa, mihin lisätään rangaistukset ja vähennetään onnistuneet tehtävät.

Kalustoina tulee olemaan kivääri ja pistooli. Omalla kalustolla tulevien kilpailijoiden kannattaa huomioida mukaansa ne yksilöt, joilla ei ole vielä harrasteperusteista kilpailusuoritusta ampumapäiväkirjassa.

Luokat ovat TST-Avo, TST-Vakio, TST-Avo-Major ja TST-Vakio-Major. SRA:sta poiketen TST:hen riittää mikä tahansa >12 kg kantamus, mikäli kilpailijalla ei ole omasta takaa 12 kg kannossa, tarjoaa järjestäjä jokaiselle rastille kantolaitteen; esim. jerrykannun ja narut. Major -luokassa vaaditaan pistooli PF 180 (> 9mm) ja kiväärillä PF 400 (308´ish).

HUOMIOITAVAA:

- Kaikkien kisaan osallistujien tulee olla paikalla sekä lauantaina että sunnuntaina, jolloin lauantaina ampuvat toimitsevat sunnuntaina ja sunnuntaina ampuvat toimitsevat lauantaina.
- Osallistumisen edellytyksenä on SRA-kortti (tai IDPA tai IPSC) sekä Ampumatoiminnan kattava vakuutus.
- Laina-aseet, vyöt ja kotelot ovat yhdistyksen toimesta käytettävissä.
- Kaikille kisaan SSI:n kautta ilmoittautuneille lähetetään tarkentava Forms kysely.
- Tapahtuma näkyy vain Vantaan Reserviläisille (club) SSI:ssä.

ILMOITTAUTUMISOHJEET:

- Kisaan ilmoittaudutaan SSI:n kautta. Ennen kuin voit ilmoittautua kisaan, niin sinun täytyy rekisteröityä SSI:n tästä. Sen jälkeen liity Vantaan Reserviläisiin tästä, jonka jälkeen voit liittyä kisaan tästä.
- Kun ilmoittautumisesi on onnistunut, niin suorita sen jälkeen kilpailumaksu 20 € MobilePayllä numeroon: 84697